Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Pastinaaksalade

Gebruik pastinaak ook eens in een salade. Dit ziet er ook nog eens vrolijk uit.

  1. Pastinaaksalade

Ingrediënten

  • 1 pastinaak
  • 2 stelen groenselderij of een aantal spruitjes
  • 1 ui 
  • 1 el yoghurt 
  • 1 el olijfolie
  • 2 el rozijnen 
  • 100 g hüttenkäse (cottagecheese) 
  • 80 g kaas in blokjes 
  • tomaat en olijven naar wens

Porties

4-6 porties

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Borstel de pastinaak goed schoon en snij bruine stukken schil weg. 
  2. Snij de pastinaak in blokjes en kook die in water 10 min (niet te gaar). 
  3. Snij de gewassen groenselderij in smalle reepjes of snij de schoongemaakte spruitjes in heel dunne plakjes. 
  4. Roer de olie, yoghurt, de fijngesnipperde ui en de rozijnen door elkaar. Voeg de blokjes kaas, hüttenkäse, groenselderij of spruitjes en de gekookte pastinaak erbij. 
  5. Meng alle ingrediënten voorzichtig door elkaar en leg naar wens olijven en plakjes tomaat erbovenop. Lekker met meerkleurige rijst.

Porties

4-6 porties

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen