Gebruik pastinaak ook eens in een salade. Dit ziet er ook nog eens vrolijk uit.
Ingrediënten
1 pastinaak
2 stelen groenselderij of een aantal spruitjes
1 ui
1 el yoghurt
1 el olijfolie
2 el rozijnen
100 g hüttenkäse (cottagecheese)
80 g kaas in blokjes
tomaat en olijven naar wens
Porties
4-6 porties
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Bereiding
Borstel de pastinaak goed schoon en snij bruine stukken schil weg.
Snij de pastinaak in blokjes en kook die in water 10 min (niet te gaar).
Snij de gewassen groenselderij in smalle reepjes of snij de schoongemaakte spruitjes in heel dunne plakjes.
Roer de olie, yoghurt, de fijngesnipperde ui en de rozijnen door elkaar. Voeg de blokjes kaas, hüttenkäse, groenselderij of spruitjes en de gekookte pastinaak erbij.
Meng alle ingrediënten voorzichtig door elkaar en leg naar wens olijven en plakjes tomaat erbovenop. Lekker met meerkleurige rijst.
Porties
4-6 porties
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.