Sluiten

Pindasoep met kokos en banaan

  1. Pindasoep met kokos en banaan

1 banaan

1 ui, fijngesnipperd

scheutje olie

2 el santen (kokoscrème) of 1 blikje kokosmelk

1 tl kerrie

1 groentebouillonblokje

3/4 liter water

2 el tarwebloem

4 el pindakaas

1 tl sambal

1 el sojasaus

Fruit de ui in olie en voeg de kerrie toe. Voeg de santen, bouillonblokje(s) en water toe en breng aan de kook. Bind de soep met (met water aangelengde) tarwebloem. Roer de pindakaas, sojasaus en sambal door de soep en klop met een garde tot de soep mooi glad en romig is. Prak de banaan fijn en roer dit vlak voor het opdienen door de soep. Dit is een heerlijk romige soep. Echt lekker en vol voor op een koude dag.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen