Snel te maken salade met mexicaanse roots. Knapperige puntpaprika, wordt afgewisseld met zachtromige avocado en kleurige mais met donkerrode kidneybonen zijn een feest voor het oog. De frisse kruiden maken het af. Je kunt er ook nog wat rode peper bi
100 g cherrytomaten
1 avocado
1 puntpaprika
1 ui
een potje rode nierbonen
1/2 potje mais
klein bosje koriander
klein bosje peterselie
1/2 komkommer
1 limoen
snufje komijnpoeder
zeezout en peper naar smaak
-
-
-
-
Snijd de komkommer, puntpaprika en avocado in stukjes. Snijd de tomaatjes doormidden. Snipper de ui heel fijn en snijd de koriander en de peterselie fijn. Meng dit door elkaar. Spoel de mais en kidneybonen af en voeg ze toe aan de salade. Schep de komijn door de salade en pers de limoen erboven uit. Roer goed door en zet de salade een uurtje in de koelkast. Maal er voor het opdienen nog wat zeezout en peper over.