Sluiten

Gegrilde asperge met walnoten en truffelolie

  1. Gegrilde asperge met walnoten en truffelolie

250 g asperge

75 g rucola

1 el. truffelolie

4 takjes tijm

20 g walnoten, geroosterd

klontje boter

evt 4 plakken serranoham

zout

Schil de asperge en snijd de iets houterige uiteinden af. Breng water aan de kook met een klontje boter en zout. Kook de asperge hierin in 15-20 minuten gaar zodat ze nog bite hebben. Verhit wat olie in een grillpan en gril de asperge tot ze bruine strepen beginnen te krijgen. Verdeel de asperge in 4 porties en omwikkel deze eventueel ieder met twee plakken serranoham. Serveer de asperge op een bedje van rucola en besprenkel met ze met wat truffelolie. Maak het geheel af met walnoten en tijm.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen