Sluiten

Zomerse maaltijdsalade met venkel

  1. Zomerse maaltijdsalade met venkel

1/2 venkel, in smalle reepjes

3 radijsjes, in stukjes

1/2 bosuitje, in smalle ringen

1/4 kropje sla of andijvie

1/2 appel, in kleine stukjes

1/2 blikje tonijn

een paar takjes peterselie, fijngehakt

1,5 kopje gekookte rijst

Dressing:

2 el olijfolie

1/2  tl mosterd

sap van 1/2 citroen

sap van 1/2 sinaasappel

peper en zout

1 tl zachte honing

Was de sla of andijvie, snijd ze in reepjes en leg dit op een ondiepe schaal. Meng in een kom de rijst met venkel, appel, de helft van de peterselie, uitje, vis (met een vork losgemaakt) en een deel van de radijs. Klop de dressing en meng deze door de venkelsalade. Schep de salade op de sla of andijvie op de schaal en versier met de rest van de stukjes radijs en peterselie.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen