Sluiten

Crêpes met banaan

Beslag:

80 g bloem

1 ei

1 tl suiker

1,5 dl kokosmelk of 1,5 dl melk

mespuntje zout

olie om in te bakken

Vulling:

2 bananen, in stukjes gesneden

6 el geraspte kokos

een handvol rozijnen

1 tl citroensap

20 g suiker of diksap

1/2 tl kaneel

1/2 tl kardemom

1 dl water en/of kokosmelk

Maak een pannenkoekbeslag en bak er 6 tot 12 mooie dunne pannenkoekjes van. Meng alle ingrediënten voor de vulling in een pannetje en laat het op een laag pitje warm worden. Verdeel de vulling over de pannenkoekjes en maak er rolletjes van of vouw ze op een creatieve manier op. Strooi eventueel nog gemalen kokos over de pannenkoekjes ter decoratie. Variatie extra gevuld en lekker: gebruik meer fruitsoorten, zoals bijvoorbeeld appel en peer, voor de vulling en serveer er eventueel ijs of vanille (room)vla en/of slagroom bij.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen