Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Crêpes met banaan

  1. Crêpes met banaan

Ingrediënten

Beslag:

  • 80 g bloem
  • 1 ei
  • 1 tl suiker
  • 1,5 dl kokosmelk of 1,5 dl melk
  • mespuntje zout
  • olie om in te bakken

Vulling:

  • 2 bananen, in stukjes gesneden
  • 6 el geraspte kokos
  • een handvol rozijnen
  • 1 tl citroensap
  • 20 g suiker of diksap
  • 1/2 tl kaneel
  • 1/2 tl kardemom
  • 1 dl water en/of kokosmelk

Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Bereiding

  1. Maak een pannenkoekbeslag en bak er 6 tot 12 mooie dunne pannenkoekjes van. 
  2. Meng alle ingrediënten voor de vulling in een pannetje en laat het op een laag pitje warm worden.
  3. Verdeel de vulling over de pannenkoekjes en maak er rolletjes van of vouw ze op een creatieve manier op. Strooi eventueel nog gemalen kokos over de pannenkoekjes ter decoratie.
  4. Variatie extra gevuld en lekker: gebruik meer fruitsoorten, zoals bijvoorbeeld appel en peer, voor de vulling en serveer er eventueel ijs of vanille (room)vla en/of slagroom bij.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen