Sluiten

Lentestamppot met raapsteeltjes

Nog een stamppotje met raapstelen, deze is ook lekker met een speklapje bijvoorbeeld.

  1. Lentestamppot met raapsteeltjes

600 g aardappelen

1 bosje raapsteeltjes

1 ui

1 teen knoflook, geperst

evt 2 tomaten

klontje boter

kopje melk

scheutje olijfolie

3 el pijnboompitten of gehakte noten

peper en zout

een kopje Parmezaanse kaas

Kook de aardappelen gaar, giet ze af en maak er met boter en melk puree van. Was de raapsteeltjes en snijd ze in stukken van ongeveer 2 cm. Rooster de pijnboompitten of noten.Snijd de ui in ringen en fruit ze samen met knoflook in olie. Snijd de tomaten in kleine stukjes, voeg ze toe aan ui en knoflook en laat het geheel doorwarmen. Schep alle ingrediënten behalve de Parmezaanse kaas door elkaar. Maak op smaak met peper en zout. Bestrooi met de kaas. Serveer evt met een gebakken kaasplak of braad of rookworst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen