Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Lentestamppot met raapsteeltjes

Een fijn stamppotje met raapstelen, deze is ook lekker met een speklapje bijvoorbeeld.

  1. Lentestamppot met raapsteeltjes
  1. 600 g aardappelen
  2. 1 bosje raapsteeltjes
  3. 1 ui
  4. 1 teen knoflook, geperst
  5. evt 2 tomaten
  6. klontje boter
  7. kopje melk
  8. scheutje olijfolie
  9. 3 el pijnboompitten of gehakte noten
  10. peper en zout
  11. een kopje Parmezaanse kaas

Porties

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

40 minuten

  1. Kook de aardappelen gaar, giet ze af en maak er met boter en melk puree van. 
  2. Was de raapsteeltjes en snijd ze in stukken van ongeveer 2 cm. 
  3. Rooster de pijnboompitten of noten.
  4. Snij de ui in ringen en fruit ze samen met knoflook in olie. 
  5. Snij de tomaten in kleine stukjes, voeg ze toe aan ui en knoflook en laat het geheel doorwarmen. 
  6. Schep alle ingrediënten behalve de Parmezaanse kaas door elkaar. 
  7. Maak op smaak met peper en zout. 
  8. Bestrooi met de kaas. 
  9. Serveer evt met een gebakken kaasplak of braad- of rookworst.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

40 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen