Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Stamppot raapsteeltjes

Simpel stamppotje met lente vibes. Raapsteeltjes en romige puree met een pittig accentje van blauwe kaas.

  1. Stamppot raapsteeltjes
  • 2 bosjes raapstelen 
  • 1,5 kg aardappelen 
  • 125 g blauwe kaas of een (evt vegetarische) rookworst of salami, in stukjes gesneden
  • klontje boter of scheutje room
  • peper en zout
  • mosterd naar smaak
  • evt een potje gekookte maïs of linzen

Porties

4 porties

Bereidingstijd

25 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

35 minuten

  1. Snijde worteltjes van de raapstelen, was de groente en snijd ze in stukjes. 
  2. Aardappelen koken en er puree van maken met een klontje boter of room. 
  3. Zout en mosterd naar smaak toevoegen. 
  4. De blauwe kaas fijn prakken of de opgewarmde worst/salami stukjes door de puree mengen.
  5. Tot slot de rauwe raapstelen erdoor scheppen.
  6. Naar wens gekookte maïs of linzen even opwarmen en erdoor roeren.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

25 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

35 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen