Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
olijfolie
tomaten
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Walnotenkoek met dadels

Ingrediënten

  • 200 g meel
  • 100 g suiker
  • 50 g honing
  • 150 g boter of margarine
  • 1 ei
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 100 g walnoten, gedopt en grof gehakt
  • 150 g dadels, ontpit en in stukjes gesneden
  • evt citroenrasp

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Ingrediënten

  1. Meng bloem, suiker, bakpoeder en citroenrasp. 
  2. Voeg stukjes boter of margarine, honing en het ei toe en kneed een stevig deeg. 
  3. Kneed er daarna de noten en dadels door. 
  4. Verwarm de oven voor op 200°C. 
  5. Verdeel het deeg over een ingevette lage springvorm of boterkoekbakblik en bak de koek in 20 tot 30 minuten lichtbruin.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen