Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Rucolastamppot

Stamppotje met rucola met een licht oosters tintje. Voeg voor iets meer pit nog wat rode peper toe. 

  1. Rucolastamppot
  • 1 kg aardappelen
  • 1 bosje rucola
  • 2 uien, fijngesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • scheutje ketjap
  • scheutje melk
  • klontje boter
  • 1 el mosterd
  • peper en zout
  • cashewnoten of spekjes naar smaak
  • evt een kop vol gekookte linzen of kapucijners

Porties

4 porties

Bereidingstijd

25 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

30 minuten

  1. Kook de aardappelen. 
  2. Fruit ui en knoflook in boter en voeg dan ketjap, mosterd, peper en zout toe. 
  3. Rooster de noten of bak de spekjes. 
  4. Maak van de aardappelen puree met melk en boter. 
  5. Roer het ui-mengsel en noten of spek door de puree en voeg de rauwe gesneden rucola toe.
  6. Heerlijk en extra gevuld met gekookte linzen of kapucijners erdoorheen of erbij geserveerd.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

25 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen