Sluiten

Rucolastamppot

1 kg aardappelen

1 bosje rucola

2 uien, fijngesnipperd

2 tenen knoflook, fijngesneden

scheutje ketjap

scheutje melk

klontje boter

1 el mosterd

peper en zout

cashewnoten of spekjes naar smaak

evt een kop vol gekookte linzen of kapucijners

Kook de aardappelen. Fruit ui en knoflook in boter en voeg dan ketjap, mosterd, peper en zout toe. Rooster de noten of bak de spekjes. Maak van de aardappelen puree met melk en boter. Roer het ui-mengsel en noten of spek door de puree en voeg de rauwe gesneden rucola toe. Heerlijk en extra gevuld met gekookte linzen of kapucijners erdoorheen of erbij geserveerd.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen