Sluiten

Salade met witlof, peren & walnoten

  1. Salade met witlof, peren & walnoten

1 of 2 struikjes witlof 

1 of 2 peren

50 g blauwschimmelkaas 

50 g walnoten

citroensap voor besprenkelen

dressing: 

50 g manouri

4 el volle kwark

Verwijder met een mesje het voetje van de witlof en snijd het stronkje in de lengte in reepjes. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd de vruchten in dunne partjes. Besprenkel de partjes met citroensap. Schik de witlofreepjes en peer partjes op bordjes. Roer de (verkruimelde)kaas met de kwark tot een romige dressing en schep deze op de witlof en peer partjes. Garneer het geheel met de walnoten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen