Sluiten

Stamppot raapstelen met blauwe kaas

Stamppotje voor de lente. Raapsteeltjes en pittige kaas zijn een mooie combi met de knapperige appel.

  1. Stamppot raapstelen met blauwe kaas

1 bosje raapstelen 

750 g aardappelen 

50 g Danish blue of andere blauwe kaas 

1/2 appel 

zout en nootmuskaat naar smaak

De worteltjes van de raapstelen afsnijden, raapstelen wassen en in stukjes snijden. Aardappelen koken en er puree van maken, evt klontje boter of wat melk gebruiken. Zout en nootmuskaat naar smaak toevoegen. Appel raspen en erdoor mengen. Geprakte blauwe kaas erdoor mengen en tot slot de rauwe raapstelen erdoor scheppen. Ook zonder appel is deze stamppot erg lekker. Variatie: Vervang de blauwe kaas door feta.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen