Sluiten

Pompoenragout vegetarisch

Vega pompoen ragout voor over pasta of rijst. Lekkere herfst-of winterschotel die toch verrassend anders is. Bestrooi

  1. Pompoenragout vegetarisch

500 g pompoen in blokjes 

1 laurierblad 

150 g seitan 

60 g boter 

40 g bloem 

5 dl groentebouillon 

4 kruidnagels 

2 - 3 tl van: foelie, salie, tijm, gemberpoeder 

sojasaus en peper naar smaak

Pompoenblokjes in weinig water met alle kruiden en specerijen in 12 min gaarkoken. Seitan in blokjes bakken in 20 gram boter. Rest van de boter in een pan smelten, bloem erdoor roeren en al roerend een paar minuten laten garen. Beetje voor beetje het groentekookvocht en de bouillon erbij gieten en tot een glad mengsel roeren. Pompoen met de seitan toevoegen. Enkele minuten zachtjes laten koken. Op smaak maken met peper en sojasaus. Lekker met groene tagliatelle of rijst en een pittige salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen