Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Perentaart

Deze taart maak je helemaal zelf, van het deeg tot de vulling. 

  1. Perentaart

Ingrediënten

  • 400 g peren 
  • 125 g zelfrijzend bakmeel 
  • 1 ei 
  • 75 g suiker 
  • 75 g boter

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Maak een zandtaartdeeg van boter, zelfrijzend bakmeel, suiker en ei.
  3. Maak een grote plak van het deeg (evt met de deegroller) en beleg een ingevette vlaaivorm of springvorm met het deeg.
  4. Schil de peren, halveer ze en verwijder de klokhuizen.
  5. Leg ze op het deeg in de bakvorm.
  6. Strooi er eventueel nog een beetje suiker en kaneel over.
  7. Bak de taart in het midden van de oven in ongeveer 20 -30 min klaar.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen