Sluiten

Omelet met paksoi, ui en paprika

Altijd goed: een lekker omeletje als lunch of snelle avondmaaltijd. Mooie kleurtjes ook op je bord.

  1. Omelet met paksoi, ui en paprika

omelet:

3 eieren 

1/2 paksoi 

1/2 paprika 

1 uitje 

scheutje olie 

klontje boter

2 stengels bosui in ringetjes

peper en zout

Roerbak de gewassen en gesneden groenten beetgaar in een beetje olie. Klop de eieren met een beetje peper en zout los. Zet een koekenpan met een klontje boter op het vuur en giet hierin het eimengsel. Bak de omelet aan beide kanten lichtbruin. Verdeel de groenten over de omelet en bak deze nog een paar minuten mee. Klap de omelet dubbel en serveer direct. Lekker bij rijst of bulgur en een salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen