Sluiten

Zomersalade met maïs

  1. Zomersalade met maïs

1 grote maïskolf
2 bosuitjes
10 Cherry tomaatjes
1/2 paprika
1/2 krop ijsbergsla
Voor de dressing:
1 teentje knoflook
4 el olie
2 el azijn
peper en zout

Ontdoe de maïskolven van bladeren en draden. Kook ze in water zonder zout in 20-30 minuten gaar. Laat ze afkoelen en haal de korrels van de kolven. Ui en paprika schoonmaken en in dunne ringen snijden. De tomaten in partjes, en de sla in reepjes snijden. Meng alle groenten door elkaar. Maak een dressing van genoemde ingrediënten en schep deze door de salade. Laat de salade een half uur op een koele plaats staan en schep ze voor het opdienen nogmaals dooreen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen