Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Maïskolven klaarmaken

Dit recept legt je uit hoe je verse maïskolven klaarmaakt.

  1. Maïskolven klaarmaken

Ingrediënten

  • suikermaïs

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Kook de maïskolven met schutbladeren 10-20 min.
  2. Verwijder de schutbladeren en de beschermdraden om de maïskolf.
  3. Prik aan beide kanten een vork in de kolf en eet hem lekker op! Bestrijk de kolven eventueel met wat roomboter en bestrooi met een weinig (kruiden)zout. Of haal de korrels van de kolf af en voeg aan soep of salade toe.

Tip: Bewaar de suikermaïs niet te lang. Hij verliest langzaam de zoete smaak.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen