Dit recept legt je uit hoe je verse maïskolven klaarmaakt.
Ingrediënten
suikermaïs
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Bereiding
Kook de maïskolven met schutbladeren 10-20 min.
Verwijder de schutbladeren en de beschermdraden om de maïskolf.
Prik aan beide kanten een vork in de kolf en eet hem lekker op! Bestrijk de kolven eventueel met wat roomboter en bestrooi met een weinig (kruiden)zout. Of haal de korrels van de kolf af en voeg aan soep of salade toe.
Tip: Bewaar de suikermaïs niet te lang. Hij verliest langzaam de zoete smaak.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.