Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Koolrabi met gember en komijn

Gekookte blokjes koolrabi met een saus van gember en komijnzaadjes.

  1. Koolrabi met gember en komijn

Ingrediënten

  • 1 koolrabi
  • 1 el fijngehakte peterselie

Ingrediënten saus

  • 25 g boter
  • 1 el citroensap
  • 1 tl honing
  • 1/2 tl komijnzaadjes
  • 10 g verse gemberwortel, fijngesneden (of 1 tl gemberpoeder)

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Schil de koolrabi en snijd in blokjes.
  2. Zet in een laagje water met zout en kook in ongeveer 15 minuten beetgaar.
  3. Giet het af.
  4. Maak een warme saus van boter, citroensap, honing, komijnzaadjes en gemberwortel (of gemberpoeder).
  5. Overgiet de blokjes koolrabi met de warme saus.
  6. Garneer met peterselie.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen