Sluiten

Salade met sprouty

  1. Salade met sprouty

sprouty

andijvie of chinese kool

blokjes zachte (geiten)kaas

dressing : 

scheutje kruidenazijn olijfolie

1 tl honing

1/2 tl mosterd

1/2 tl basilicum

Sprouty is een mix van onder andere gekiemde adukibonen, zwarte bonen, mungbonen, kikker-en groene erwten en groene linzen. Lekker in salades en warme gerechten. Voor gebruik in salades de sprouty 2 min blancheren in kokend water, uit laten lekken en af laten koelen.

Tip voor fleurige salade met sprouty:

Meng in dunne reepjes gesneden andijvie of Chinese kool met blokjes zachte (geiten)kaas, dressing van :’n scheutje kruidenazijn, olijfolie, 1 theelepel. honing en 1 theelepel mosterd, 1/2 theelepel basilicum. Schep hierna de afgekoelde geblancheerde sprouty erdoorheen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen