Sprouty is een mix van onder andere gekiemde adukibonen, zwarte bonen, mungbonen, kikkererwten, groene erwten en groene linzen. Lekker in salades en warme gerechten.
Ingrediënten salade
sprouty
andijvie of chinese kool
blokjes zachte (geiten)kaas
Ingrediënten dressing
scheutje kruidenazijn
scheutje olijfolie
1 tl honing
1/2 tl mosterd
1/2 tl basilicum
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Bereiding
Blancheer de sprouty voor 2 minuten in kokend water. Laat het uitlekken en afkoelen.
Snijd de andijvie of Chinese kool.
Meng het met blokjes zachte (geiten)kaas.
Maak een dressing van kruidenazijn, olijfolie, honing, mosterd en basilicum. Meng dit met de andijvie/Chinese kool en de blokjes kaas.
Schep de afgekoelde geblancheerde sprouty er ook doorheen. Eet smakelijk!
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.