Sluiten

Gebakken groenselderij met walnoten

  1. Gebakken groenselderij met walnoten

aroma en smaak uit de notendop

1 kleine stronk groenselderij

1 kleine ui, gesneden. 

1 teen knoflook, geperst 

1/2 appel 

25 g walnoten 

1 tl mosterdzaad 

1 tl komijnzaad 

Garam masala of kerrie

Zonnebloem of olijfolie om in te bakken

Walnootolie voor de finishing touch


Groenselderij wassen en in stukjes van 5 cm. snijden. Appel in partjes snijden. Ui fruiten in hete olie. Knoflook, mosterd- en komijnzaad toevoegen en meefruiten. Appelpartjes en walnoten toevoegen en al omscheppend even meebakken. Steeds een hand groenselderijstukjes toevoegen en even omscheppen. Op smaak brengen met garam masala of kerrie. Voor het opdienen een beetje walnootolie over de groente druppelen. Lekker met gemengde wilde & bruine rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen