Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Romige kool met komijn en karwij

Geblancheerde kool met een heerlijke room. Lekker bij rijst of een salade.

  1. Romige kool met komijn en karwij

Ingrediënten

  • 350 g kool 
  • 1/2 dl crème fraîche of sojacuisine 
  • 20 g boter 
  • 1/2 tl karwijzaad 
  • 1/2 tl komijn 
  • peper en zout

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Snijd de kool in dunne reepjes.
  2. Blancheer het 2 minuten in ruim kokend water.
  3. Spoel het koud af, giet het af en dep de kool droog in een theedoek.
  4. Smelt de boter in een pan. Schep de kool, komijn en karwijzaad erdoor tot het beboterd is.
  5. Giet de room erbij.
  6. Breng op smaak met peper en zout.

Tip: Lekker met rijst en een salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen