Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Groene kool met pinda’s

Maak van deze groene kool met pinda's een maaltijd door rijst en (gember)saus toe te voegen. Eet smakelijk!

  1. recept groene kool met pinda's

Ingrediënten

  • 1/2 (groene) kool 
  • 50 g pinda’s 
  • 1 ui, gesneden
  • 1 teen knoflook, geperst 
  • olie om in te bakken
  • 1/2 tl komijnpoeder 
  • 1 tl gemberpoeder 
  • 1 el zoute ketjap (of tamari) 
  • peper
  • zout

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Was de kool en snijd het in repen.
  2. Rooster de pinda's in een droge koekenpan totdat ze een goudbruine kleur hebben. Schep de pinda's voortdurend om. Houd de pinda's apart wanneer ze klaar zijn.
  3. Fruit de ui en knoflook in wat olie.
  4. Fruit de kruiden ook even mee.
  5. Voeg ketjap of tamari en een deel van de kool toe. Schep het regelmatig om en laat de kool slinken.
  6. Voeg de rest van de kool toe totdat alle kool gebakken is.
  7. Schep de pinda's erdoor.
  8. Breng op smaak met zout en peper.

Tip: lekker met rijst en een (gember)saus.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen