Maak van deze groene kool met pinda's een maaltijd door rijst en (gember)saus toe te voegen. Eet smakelijk!
Ingrediënten
1/2 (groene) kool
50 g pinda’s
1 ui, gesneden
1 teen knoflook, geperst
olie om in te bakken
1/2 tl komijnpoeder
1 tl gemberpoeder
1 el zoute ketjap (of tamari)
peper
zout
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Bereiding
Was de kool en snijd het in repen.
Rooster de pinda's in een droge koekenpan totdat ze een goudbruine kleur hebben. Schep de pinda's voortdurend om. Houd de pinda's apart wanneer ze klaar zijn.
Fruit de ui en knoflook in wat olie.
Fruit de kruiden ook even mee.
Voeg ketjap of tamari en een deel van de kool toe. Schep het regelmatig om en laat de kool slinken.
Voeg de rest van de kool toe totdat alle kool gebakken is.
Schep de pinda's erdoor.
Breng op smaak met zout en peper.
Tip: lekker met rijst en een (gember)saus.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.