Sluiten

Gepofte Goudrenetten

  1. Gepofte Goudrenetten

2 Goudrenetten 

2 el rozijnen 

2 tl gember met siroop 

2 tl gemengde gehakte nootjes

2 tl boter 

1 el rum of siroop met citroensap

Was de Goudrenetten en steek met een appelboor de klokhuizen eruit. Neem per appel 1 eetlepel rozijnen en week deze in wat rum of in vruchtensiroop vermengd met citroensap. Neem een aantal geconfijte gember bolletjes en snijd deze in kleine stukjes (of neem bak gember). Leg de appelen in een ovenschaal of neem per appel een apart schaaltje. Vul de holtes in de appelen met een mengsel van noten, rozijnen en gember met siroop. Leg een klein klontje boter bovenop. Zet de appelen ruim een half uur in een voorverwarmde oven op 200ºC.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen