Zuid-Indiase groenteschotel met kurkuma en kokos. Lekker bij een beetje rijst.
Ingrediënten
Ten minste 3 van de volgende soorten groenten: aardappel, aubergine, courgette, bloemkool, broccoli, doperwten, sperzieboontjes, wortel, paprika, pompoen
een kopje yoghurt of biogarde
mespuntje geelwortelpoeder (koenjit)
1/2 tl gemalen komijn
gemalen (groene)peper
zout
2 el gemalen kokos
1 el kokosolie of kokosvet
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Bereiding
Snijd de verschillende groenten in stukken van ongeveer 3 cm.
Kook de groenten met geelwortelpoeder in een bodempje water.
Maak ondertussen het yoghurtmengsel. Meng hiervoor de yoghurt, komijn, peper zout en gemalen kokos.
Als de groenten bijna gaar zijn en het water verdampt is, voeg dan het yoghurtmengsel toe en laat het ongeveer 3 min meekoken. Blijf ondertussen goed roeren.
Voeg hierna de kokosolie toe.
Tip: Deze aardappel/groenteschotel is lekker bij rijst.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.