Javascript staat uit in uw browser. Het is hierdoor mogelijk dat de website niet volledig functioneert.
Producten
Recepten
Aanbiedingen
Doe mee
Doe mee
Groenteabonnement
Doe mee
Groenteabonnement
Abonneren
Inhoud
Afhaalpunten
Lidmaatschap en ledenvoordeel
Doe mee
Lidmaatschap en ledenvoordeel
AFM-infodocument lidmaatschap & ledenvoordeel
Verkiezingsreglement voor participerende leden Coöperatie Odin UA
Odin account
Online boodschappen
Punten sparen
Schenken
Actueel
Actueel
Nieuws
Activiteiten
Vacatures
Veiligheidswaarschuwingen
Publicaties
Actueel
Publicaties
Odin magazine
Odin receptenboekje
Over Odin
Over Odin
Werken aan een betere wereld, al sinds 1983
Coöperatie
Winkels
Foodcafé
Markt
Afhaalpunten abonnementen
Afhaalpunten boodschappen
Groothandel
Imkerij
Boerderij
Duurzaam & sociaal
Geschiedenis
Service
Service
Certificaten
Contact
Contactformulier
Meest gestelde vragen
Service
Meest gestelde vragen
Algemene vragen
Lidmaatschap & Ledenvoordeel
Ledenpas
Online bestellen
Account aanmaken en inloggen
Groente- en/of fruitabonnementen
Duurzaamheid
Winkels
Wijzigingen doorgeven
Nieuwsbrieven
Actievoorwaarden
Disclaimer
Cookies
Privacy
Online bestellen
Zoek door producten
Zoek door recepten
Algemeen zoeken
Producten
Recepten
Overig
Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
olijfolie
tomaten
kefir
thee
Rijst
Anderen zochten:
Zoeken
Sluiten
Inloggen
Mijn Odin
Odin account
Saldo
Gegevens
Lidmaatschap & ledenvoordeel
Favoriete artikelen
Favoriete recepten
Bestelhistorie
Nieuwsbrieven
Uitloggen
0
Winkelmand
Home
Recepten
Nasi goreng
Nasi goreng
Nasi goreng met diverse groenten, ei, selderij en bieslook.
Ingrediënten
200 g rijst
olie
100 g fijngesneden uien
1 teentjes gesnipperde knoflook
200 g resten van vlees, kip, ham of garnalen of 250 g los gebakken gehakt
1 eieren
1/2 of 1 tl sambal trassi
1/2 á 1 el ketjap zout
1/2 el gehakte selderij
1/2 el gehakte bieslook
augurken
zure uitjes
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Bereiding
Kook de rijst zo droog mogelijk (droog gekookte rijst is lekker voor nasi goreng). Of gebruik koude rijst van de vorige dag.
Bak in wat olie de uien en knoflook tot de uien geel zijn.
Voeg er de restjes vlees, kip, ham, garnalen of los gebakken gehakt aan toe. Fruit alles nog even door.
Bak de groenten ook even mee, maar probeer ze knapperig te houden.
Schep het onderste in de pan goed naar boven.
Voeg in kleine hoeveelheden de rijst toe, totdat de gehele massa goed warm en opgebakken is. Roer regelmatig.
Voeg de sambal en ketjap toe.
Maak een omelet van 1 of 2 eieren. Bak deze aan beiden kanten.
Haal het omelet uit de pan en rol het op. Laat het iets afkoelen en snijd het met een scherp mes in ragfijne reepjes.
Roer vlak voor het opdienen de selderij en bieslook erdoor.
Garneer de nasi goreng met de reepjes omelet en met tot waaiertjes gesneden augurkjes en zure uitjes.
Serveer er atjar tjampoer, piccalilly, tomaten ketchup en kroepoek oedang bij.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Annuleren
Inloggen
Home
Recepten
Producten
Inloggen
Mijn Odin
Odin account
Saldo
Gegevens
Lidmaatschap & ledenvoordeel
Favoriete artikelen
Favoriete recepten
Bestelhistorie
Nieuwsbrieven
Uitloggen
0
Winkelmand
Meer
Meer
Contact
Contactformulier
Nieuwsbrieven
Odin winkels
Doe mee
Onze idealen
Zo werkt ledenvoordeel
Meest gestelde vragen
Delen
Volgen
Winkelmand
Je winkelmand is leeg.
Bestellen
Deze browser wordt niet ondersteund.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.