Sluiten

Tomatensalade met Hüttenkäse

  1. Tomatensalade met Hüttenkäse

Ingrediënten

  • 4 tomaten, in plakjes gesneden
  • 2 el pijnboompitjes
  • 200 g Hüttenkäse
  • 1 el pesto
  • een aantal verse blaadjes basilicum


Ingrediënten voor de marinade

  • 2 el olijfolie
  • 1/2 el balsamico-azijn
  • 1 tl suiker of honing
  • een mespuntje mosterd
  • peper en zout

Meng de marinade ingrediënten en schep er voorzichtig de tomatenplakjes door. Zet dit ongeveer een half uur op een koele plaats weg. Meng ondertussen de pesto door de Hüttenkäse. Rooster de pijnboompitjes goudbruin. Serveer op elk bordje de tomatensalade versierd met een schep Hüttenkäse bestrooid met pijnboompitjes en basilicum. Lekker met vers (Italiaans Foccacia) brood.

Porties

2

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen