Sluiten

Bietjes met peren

Frisse bietjes met peren, sinaasappelsap en kruidnagel. Lekker met een kaassoufflé en rijst of gierst.

    1. Bietjes met peren
    • 350 g rode bietjes 
    • 1 ui, gesneden  
    • 2 peren 
    • sap van 1/2 sinaasappel 
    • 2 el zonnebloempitten 
    • olijfolie
    • peper en zout naar smaak 
    • 2 kruidnagels 
    • verse fijngesneden bieslook
    1. Rauwe bieten schillen, in blokjes snijden en in een laagje water in 15 min gaar koken. 
    2. Ui met zonnebloempitten in olijfolie bakken, sinaasappelsap toevoegen en stukjes peer met de kruidnagels toevoegen en 3 min stoven. 
    3. Blokjes biet toevoegen en nog 5 min stoven. 
    4. Serveren met de verse bieslook. 
    5. Lekker met een kaassoufflé en rijst of gierst.

    Porties

    -

    Bereidingstijd

    -

    Voorbereidingstijd

    -

    Totale tijd

    -

    Winkelmand

    Je winkelmand is leeg.

    Bestellen