Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Bietensoep met augurk en bosui

Een lekkere bietensoep, geserveerd met zure room en stengelui.

  1. Bietensoep met augurk en bosui

Ingrediënten

  • 1 stengelui
  • 300 g rode bietjes
  • 1 grote aardappel
  • olijfolie
  • 3/4 liter water
  • 2 laurierbladeren
  • 1 tl gemalen koriander
  • vers gemalen peper
  • zeezout naar smaak
  • 2 augurken
  • 2 el zure room


Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Snijd de loof van de ui apart en bewaar deze.
  2. Schil de bieten en aardappel.
  3. Snijd de bieten, aardappel en ui fijn.
  4. Roerbak deze groenten een paar minuten in olie.
  5. Voeg water, de laurierbladen, peper, zout en koriander toe. Laat het 15 minuten koken.
  6. Hak de augurk fijn en voeg deze toe.
  7. Snijd de stengels van de stengelui in kleine ringetjes.
  8. Serveer de soep met op elk bord een eetlepel zure room en ringetjes stengelui.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen