Javascript staat uit in uw browser. Het is hierdoor mogelijk dat de website niet volledig functioneert.
Producten
Recepten
Aanbiedingen
Doe mee
Doe mee
Groenteabonnement
Doe mee
Groenteabonnement
Abonneren
Inhoud
Afhaalpunten
Lidmaatschap en ledenvoordeel
Doe mee
Lidmaatschap en ledenvoordeel
AFM-infodocument lidmaatschap & ledenvoordeel
Verkiezingsreglement voor participerende leden Coöperatie Odin UA
Odin account
Online boodschappen
Punten sparen
Schenken
Actueel
Actueel
Nieuws
Activiteiten
Vacatures
Veiligheidswaarschuwingen
Publicaties
Actueel
Publicaties
Odin magazine
Odin receptenboekje
Over Odin
Over Odin
Werken aan een betere wereld, al sinds 1983
Coöperatie
Winkels
Foodcafé
Markt
Afhaalpunten abonnementen
Afhaalpunten boodschappen
Groothandel
Imkerij
Boerderij
Duurzaam & sociaal
Geschiedenis
Service
Service
Certificaten
Contact
Contactformulier
Meest gestelde vragen
Service
Meest gestelde vragen
Algemene vragen
Lidmaatschap & Ledenvoordeel
Ledenpas
Online bestellen
Account aanmaken en inloggen
Groente- en/of fruitabonnementen
Duurzaamheid
Winkels
Wijzigingen doorgeven
Nieuwsbrieven
Actievoorwaarden
Disclaimer
Cookies
Privacy
Online bestellen
Zoek door producten
Zoek door recepten
Algemeen zoeken
Producten
Recepten
Overig
Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Anderen zochten:
Zoeken
Sluiten
Inloggen
Mijn Odin
Odin account
Saldo
Gegevens
Lidmaatschap & ledenvoordeel
Favoriete artikelen
Favoriete recepten
Bestelhistorie
Nieuwsbrieven
Uitloggen
0
Winkelmand
Home
Recepten
Bietensoep met augurk en bosui
Bietensoep met augurk en bosui
Een lekkere bietensoep, geserveerd met zure room en stengelui.
Ingrediënten
1 stengelui
300 g rode bietjes
1 grote aardappel
olijfolie
3/4 liter water
2 laurierbladeren
1 tl gemalen koriander
vers gemalen peper
zeezout naar smaak
2 augurken
2 el zure room
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Bereiding
Snijd de loof van de ui apart en bewaar deze.
Schil de bieten en aardappel.
Snijd de bieten, aardappel en ui fijn.
Roerbak deze groenten een paar minuten in olie.
Voeg water, de laurierbladen, peper, zout en koriander toe. Laat het 15 minuten koken.
Hak de augurk fijn en voeg deze toe.
Snijd de stengels van de stengelui in kleine ringetjes.
Serveer de soep met op elk bord een eetlepel zure room en ringetjes stengelui.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Annuleren
Inloggen
Home
Recepten
Producten
Inloggen
Mijn Odin
Odin account
Saldo
Gegevens
Lidmaatschap & ledenvoordeel
Favoriete artikelen
Favoriete recepten
Bestelhistorie
Nieuwsbrieven
Uitloggen
0
Winkelmand
Meer
Meer
Contact
Contactformulier
Nieuwsbrieven
Odin winkels
Doe mee
Onze idealen
Zo werkt ledenvoordeel
Meest gestelde vragen
Delen
Volgen
Winkelmand
Je winkelmand is leeg.
Bestellen
Deze browser wordt niet ondersteund.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.