Een lekkere, gemakkelijk te maken moes van blauwe bessen. Gegarneerd met blauwe bessen en geraspte kokos.
Ingrediënten
150 g blauwe bessen
1 dl water
rietsuiker naar smaak
1/2 el maïzena
een scheutje melk
1/2 dl slagroom
evt 2 el geraspte kokos
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Bereiding
Was de blauwe bessen. Houd wat bessen achter, deze gebruik je later om te garneren. Kook de overige blauwe bessen in het water gaar en pureer ze of wrijf ze door een zeef.
Verwarm de vruchtenpuree en los de suiker erin op.
Maak de maïzena aan met melk een bind de puree. Laat deze al roerende afkoelen.
Klop de slagroom stijf en schep deze door de puree.
Garneer met wat achtergehouden blauwe bessen en de kokos.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.