Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
olijfolie
tomaten
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Kerrie van Maleise groenten

Een kerrie gemaakt met wortels, bloemkool, sperziebonen en rode paprika. Zomerzacht gekruid.

  1. Recept kerrie van Maleise groenten

Ingrediënten

  • 100 g wortels
  • een kleine of halve bloemkool
  • 100 g sperziebonen
  • 1/2 tl kurkumapoeder
  • 1/2 rode paprika, in stukjes gesneden
  • 125 ml volle yoghurt of yomio
  • 2 el kokos, geraspt


Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Maak de wortels schoon en snijd ze in plakjes.
  2. Maak de bloemkool schoon verdeel ze in roosjes.
  3. Haal de sperzieboontjes af en breek ze in stukjes.
  4. Doe de groenten in een ruime pan. Voeg het kurkumapoeder en de paprika toe.
  5. Zet alles onder water, breng aan de kook en laat 15 min koken op middelhoog vuur. De groenten moeten goed gaar zijn.
  6. Giet het water af.
  7. Voeg de yoghurt en 1 el geraspte kokos toe. Meng alles zorgvuldig.
  8. Zet de pan opnieuw op het vuur. Warm het op heel zacht vuur weer op.
  9. Rooster de rest van de kokos in een droge koekenpan en versier hiermee de schotel.
  10. Dien dan onmiddellijk op. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen