Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
olijfolie
tomaten
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Appel in bladerdeeg flapjes

Lekkere appelflapjes met rozijnen, kaneel, suiker en kokos.

  1. Recept appel in bladerdeeg flapjes

Ingrediënten

  • 1 appel
  • 2 plakjes bladerdeeg
  • 2 el rozijnen
  • kaneel en suiker naar smaak 
  • 1 el gemalen kokos

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en laat het bladerdeeg ontdooien.
  2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in kleine blokjes.
  3. Meng de rozijnen, kaneel, suiker en kokos door de appels heen.
  4. Leg het mengsel op een plakje ontdooid bladerdeeg. Vouw het deeg als een driehoek dicht.
  5. Druk met de vingers of een vork de randen goed vast (eventueel met een druppeltje water).
  6. Leg de appelflapjes op een ingevette bakplaat.
  7. Stop in de oven en bak voor ongeveer 20 minuten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen