Sluiten

Aardpeer met broccoli en kaassaus

  1. Aardpeer met broccoli en kaassaus

250 g aardperen

1 kleine stronk broccoli

2 dl water 

(kruiden)zout

klontje boter

1 teentje knoflook

peper

1 tl kerrie

100 g geraspte kaas

1 el bloem

Boen de aardperen goed schoon en snijd ze in stukken van 2 cm dik. Maak de broccoli schoon en snijd in kleine stukken (de steel) en rozetten. Kook de groenten samen in een laag water met een klontje boter en (kruiden)zout beetgaar. Giet het kookvocht over in een saus pannetje en bind het met een bindmiddel. Voeg al roerende geraspte kaas, kerrie, geperste knoflook en peper naar smaak toe en blijf roeren tot er een gladde saus ontstaat. Dien de groenten op met een gekookte graansoort en serveer de saus erover.

Variatie: vervang broccoli door prei.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen