Deze wraps zijn lekker en voedzaam. Je kunt er heel veel gezonds in kwijt (varieer zelf!). Je maakt er enchiladas van door ze in de oven te bakken in tomatensaus.
Ingrediënten
1 pakje wraps extra fibre
1 rode ui
2 tenen knoflook
2 stengels groenselderij
1 zakje tacokruidenmix
1 blik tomatenblokjes
1 suikermais, gekookt en korrels losgehaald
100 g spinazie
1 blik zwarte bonen
1 rode paprika
2 bollen mozzarella
100 g geraspte kaas
Verder nodig:
1 rechthoekige ovenschaal, ingevet met een beetje olie
Porties
4-6 porties
Bereidingstijd
30 minuten
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
50 minuten
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Hak de ui en knofook fijn. Hak de spinazie fijn. Snij de paprika en groenselderij in stukjes. Spoel de zwarte bonen af in een zeef. Hak de spinazie grof en de chilipeper fijn (verwijder evt. de zaadlijsten als je niet van pittig houdt). Snij de mozzarella in plakjes.
Fruit de ui en knoflook even aan in wat olie en voeg de paprika en de groenselderij toe. Bak een minuut of 7 en voeg de tacomix toe. Bak even snel mee en voeg dan het blik tomatenstukjes toe. Warm door.
Doe de bonen, de spinazie en de mais erbij.
Leg de wraps op een plank en schep in elke wrap een paar lepels vulling en een plakje mozzarella. Rol ze op en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Schep nog wat saus over de rolletjes en bestrooi met de kaas.
Zet ongeveer 30 minuten in de oven.
Serveer met zure room, guacamole en koriander en eet er een kleine groene salade bij.
Porties
4-6 porties
Bereidingstijd
30 minuten
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
50 minuten
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.