Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Enchiladas met spinazie, maïs en mozzarella

Deze wraps zijn lekker en voedzaam. Je kunt er heel veel gezonds in kwijt (varieer zelf!). Je maakt er enchiladas van door ze in de oven te bakken in tomatensaus. 

  1. Enchiladas met spinazie, maïs en mozzarella

Ingrediënten

  • 1 pakje wraps extra fibre
  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode paprika
  • 2 stengels groenselderij
  • 1 blik zwarte bonen
  • 100 g spinazie
  • 1 rode chilipeper
  • 2 bollen mozzarella
  • 1 zakje tacokruidenmix
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 suikermais, gekookt en korrels losgehaald
  • 100 g geraspte kaas

Verder nodig:

  • 1 rechthoekige ovenschaal, ingevet met een beetje olie

Porties

4-6 porties

Bereidingstijd

30 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

50 minuten

Bereiding:

  1.  Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2.  Hak de ui en knoflook fijn. Snij de paprika en groenselderij in stukjes. Spoel de zwarte bonen af in een zeef. Hak de spinazie grof en de chilipeper fijn (verwijder evt. de zaadlijsten als je niet van pittig houdt). Snij de mozzarella in plakjes.
  3.  Fruit de ui en knoflook even aan in wat olie en voeg de paprika, chilipeper en de groenselderij toe. Bak een minuut of 7 en voeg de tacomix toe. Bak even snel mee en voeg dan het blik tomatenstukjes toe. Warm door. 
  4.  Doe de bonen, de spinazie en de mais erbij.
  5.  Leg de wraps op een plank en schep in elke wrap een paar lepels vulling en een plakje mozzarella. Rol ze op en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Schep nog wat saus over de rolletjes en bestrooi met de   kaas.
  6.  Zet ongeveer 30 minuten in de oven. 
  7.  Serveer met zure room, guacamole en koriander en eet er een kleine groene salade bij.

Porties

4-6 porties

Bereidingstijd

30 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

50 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen