Rösti van wortelpeterselie

Lekker bijgerechtje van wortelpeterselie: rösti! Serveer het met een flinke lepel zure room als koolhydraatarm alternatief van aardappel. 

  1. Rösti van wortelpeterselie

Ingrediënten

  • 300 g wortelpeterselie
  • 4 eieren
  • 1 el tomatenpuree
  • 100 g geraspte oude kaas
  • peper en zout naar smaak
  • kokosolie om in te bakken
  • 125 g zure room
  • bieslook

Porties

2-3 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

20 minuten

Bereiding

  1. Rasp de wortelpeterselie en meng het met het ei, de tomatenpuree en het paprikapoeder.
  2. Maak er 8 koekjes van, druk ze voorzichtig plat.
  3. Verwarm 2 el kokosolie in een pan en bak de röstirondjes aan iedere zijde goudbruin.
  4. Seveer ze met een schep zure room en gehakte bieslook

Porties

2-3 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

20 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen