Sluiten

Geroosterde spruitjes met knoflook

Er zijn nog steeds een hoop mensen die bij spruitjes denken aan van die muffe spruitjes nét iets te lang gekookt, terwijl geroosterde spruitjes met wat knoflook en zout verslavend lekker zijn! Gewoon om los te snacken, als topping bij de hummus of door een andijvie-stamppot met tofu spekjes. 

  1. Geroosterde spruitjes met knoflook

Ingrediënten

  • 500 g spruitjes,  gewassen en gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • Peper en zout naar smaak
  • 2 el olijfolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de gehalveerde spruitjes met de fijngesneden knoflook, peper, zout en olijfolie en spreid ze uit op de bakplaat.
  3. Bak de spruitjes in ca. 25 minuten gaar. Eet smakelijk!

Porties

4 porties

Bereidingstijd

25 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

35 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen