Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
kefir
thee
Sluiten

Chinese koolsalade met mango en kokos

Waan je in een warm, ver oord met deze knisperend verse Chinese koolsalade met mango en kokos!

  1. Chinese koolsalade met mango en kokos

Ingrediënten

  • 1/4 Chinese kool 
  • 1 rijpe mango 
  • 1 bosje bosuien
  • 2 el rozijnen 
  • 1 el (vegan) mayonaise  
  • 1 el (vegan) yoghurt 
  • 1/2 tl mosterd
  • 1 el geraspte kokos
  • peper en zout 

Porties

2 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

20 minuten

Bereiding

  1. Snijd de kool en bosuitjes in ragfijne reepjes.
  2. Snijd de pit uit de mango en snijd er blokjes van.
  3.  Wel de rozijnen een paar minuten in wat lauw water.
  4.  Rooster de kokosrasp al omscheppend in een droge koekenpan goudbruin. 
  5. Meng kool, mango en rozijnen door elkaar. 
  6. Klop de mosterd, mayo en yoghurt in een kommetje door elkaar en schenk over de salade. Schep alles een paar maal goed om. Garneer de salade met de kokos.

Porties

2 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

20 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen