Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
kefir
thee
Sluiten

Geroosterde auberginewaaiers

Feestelijke auberginewaaiers, heerlijk voor bij een knapperige couscoussalade met falafel en hummus of baba ganoush, voor een extra groot auberginefestijn!

  1. Geroosterde auberginewaaiers

Ingrediënten

  • 3 aubergines
  • 8 kleine tomaatjes
  • 150 á 200 g feta kaas
  • Olijfolie
  • 2 knoflookteentjes
  • ½ theelepel gedroogde oregano
  • Verse basilicum
  • 1 citroen om uit te knijpen

Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snij de aubergines in over de lengte, niet helemaal maar als een waaier.
  3. Mix de olijfolie met heel fijngesneden knoflook, oregano, peper en zout.
  4. Besprenkel de aubergine met deze kruiden-olijfoliemix en verspreid de cherrytomaatjes, feta en basilicum.
  5. Schuif het geheel voor 20 minuutjes in de oven.
  6. Als ze klaar zijn: besprenkel met vers citroensap, verse basilicum en eventueel edelgistvlokken of Parmezaanschilfers

Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen