Investeer in het voorraadfonds van Odin

Kies voor ecologisch rendement

Odin voorraadfonds - looptijd 3 of 5 jaar

Investeer in jouw coöperatie 

Coöperatie Odin groeit. Dat is positief. Want samen met onze leden werken we aan een gezonde, vernieuwende en duurzame voedselketen van boer tot bord. Voor groei is geld nodig. Geld dat we zoveel mogelijk onafhankelijk van banken ontvangen. We lenen steeds minder bij banken, maar zorgen voor financiering door leden. We hebben geen aversie tegen de bank. Alleen, vanuit onze filosofie willen we graag onze leden betrekken bij onze activiteiten.

Daarvoor hebben we het Odin voorraadfonds opgericht. We willen het voor leden mogelijk en interessant maken om grotere bedragen in onze coöperatie te investeren. Alleen leden kunnen investeren in het Voorraadfonds. 


Rendement

Investeren in het Odin voorraadfonds levert jou een interessante rente op. Als je minimaal € 500 investeert, ontvang je 2,5% tot maximaal 4% rente. Dat is meer rente dan op je spaarrekening. Van dit geld betalen wij de voorraden in onze winkels en magazijnen.


Looptijd 

Je kunt kiezen uit een looptijd van 3 of 5 jaar. De actuele percentages en mogelijkheden vind je hier onder. Ook vind je daar een formulier om je direct aan te melden. Investeer je met ons mee in een eerlijke, gezonde en duurzame wereld? 


Aanmelden

Ga naar het digitale aanmeldformulier en meld je aan voor een lening aan het Odin Voorraadfonds. 
Let op: inloggen kan alleen met je lidmaatschapsnummer (het nummer onder de barcode op jouw ledenpas).


In het Informatieblad bij het Reglement Ledenfinanciering Odin Voorraadfonds vind je alle keuzeopties, beperkende voorwaarden en actuele rentepercentages op een rijtje. Klik hier voor het Reglement Ledenfinanciering Odin Voorraadfonds.


Overzicht rentepercentages Odin Voorraadfonds 2020: 
bedrag   looptijd aflossing rente rente op kaart
€  500,- of  3 jaar na 3 jaar ineens 3,00% 3,50%
€1.000,- een 3 jaar na 3 jaar ineens 3,00% 3,50%
€1.000,- veelvoud 5 jaar na 5 jaar ineens 3,50% 4,00%
€1.000,- hiervan  3 jaar in gelijke delen per jaar 2,50% 3,00%
€1.000,-   5 jaar in gelijke delen per jaar 3,00% 3,50%

Gesloten Fondsen


2019 | Voorraadfonds Looptijd 1 jaar | Gesloten


2018 | Fusiefonds Odin De Nieuwe Band | Gesloten