ledenvoordeel, korting, punten sparen, boodschappentegoed

Sparen voor boodschappentegoed

Sparen voor boodschappen met je ledenpas

Met een Odin pas kun je met elke euro aan boodschappen een punt voor € 0,10 kopen. En er zijn wekelijks heerlijke producten waarop je extra punten cadeau krijgt. 


Na het afrekenen zie je het nieuwe puntensaldo op je kassabon en online account staan. Zodra je 480 punten (waarde € 48) hebt gespaard, wordt dit automatisch omgezet in een boodschappentegoed van € 50. Je ontvangt dus € 2 extra, omgerekend een rentevergoeding van 4%. Dat is toch mooi meegenomen. 


Betalen met boodschappentegoed

Met je boodschappentegoed kun je online of aan de kassa in een van onze winkels je boodschappen afrekenen. Het tegoed kan in gedeeltes of in een keer gebruikt worden. Je kunt het ook op je pas en online account laten staan, deze keuze laten we aan jou. Boodschappentegoed betalen we niet uit in contant geld.


Goed doen met schenken

Als een van onze collega’s aan de kassa vraagt of je met boodschappentegoed wilt afrekenen, kan je er ook voor kiezen € 2,50 of een veelvoud daarvan te schenken aan Stichting Odin Imkerij. In onze online winkel kan je een of meerdere donaties ‘kopen’ (zoek onder schenking). Alvast dank namens de bijen.

Je kan met het door jou bij elkaar gespaarde boodschappentegoed ook een Odin cadeaubon kopen en iemand hiermee verrassen.


Gezond en eerlijk van boer tot bord

Onze drijfveer is goede voeding die zo gezond en eerlijk mogelijk wordt geproduceerd. Met deze manier van punten sparen ondersteun jij dit. Kijk, dat vinden wij nou winst.