Layer-1.png

Een gezonde keten van boer tot bord

Sparen voor boodschappen met je ledenpas

spaar digitaal punten 

Met de ledenpas van Coöperatie Odin kun je in alle Odin winkels meedoen aan het puntenspaarsysteem. Op de pas kun je digitale punten sparen t.w.v. € 0,10. Bij elke euro aan boodschappen kun je 1 punt kopen. Wekelijks zijn er ook speciale puntenaanbiedingen waarbij je punten cadeau krijgt. Bij deze puntenaanbiedingen ontvangt je geen kassakorting op je aankoop, maar een of meer punten op je pas. Feitelijk kun je deze punten beschouwen als een uitgestelde kassakorting. Puntenacties worden in de winkels en op www.odinbezorgdienst.nl aangekondigd.


Goed voor jou en voor ons

Heb je 480 punten gespaard, dan wordt het puntensaldo omgezet in een boodschappentegoed van € 50,- (€ 48,- + € 2,- premie). Je ontvangt dus een rentevergoeding van 4,1%. Met het tegoed kun je afrekenen in onze winkels. In één keer of in delen. Tot het moment dat je boodschappentegoed wordt gebruikt om boodschappen af te rekenen aan de kassa, gebruiken wij de waarde op je pas om onze activiteiten te financieren. Alle nog niet uitbetaalde punten vormen samen meer dan € 175.000. Dit bedrag zorgt voor een stabiele basis op de balans van onze coöperatie. Zo investeer je bijna ongemerkt, naast je lidmaatschap, dus nog een beetje meer in de keten van biologische boer tot consument.


Boodschappen betalen met je spaartegoed

Alle punten die je koopt en krijgt, worden bij het afrekenen automatisch op je pas bijgeschreven. Het actuele puntensaldo wordt vervolgens na het afrekenen op je kassabon vermeld. Heb je 480 punten gespaard, dan wordt dit puntensaldo omgezet in het boodschappentegoed t.w.v. € 50,-.

Zodra er een boodschappentegoed op je kaart staat, kun je hiermee afrekenen in onze winkels. Dat kan in één keer, maar ook in delen. Na het afrekenen wordt het actuele saldo op je kassabon vermeld. Uiteraard kun je gewoon verder gaan met punten sparen. Let op: een boodschappentegoed wordt nooit in contanten uitbetaald!