Kook je mee?
Wil jij ontdekken hoe gezond, lokaal én biologisch koken een positieve impact kan hebben op jouw gezondheid én op de wereld om je heen? Doe dan mee aan deze inspirerende kookworkshop onder leiding van chef en natuurvoedingsdeskundige Katrien van der Eerden.
Deze workshop is onderdeel van het meerjarige programma Biostad Zutphen, een ambitieus initiatief dat Zutphen wil positioneren als koploper in biologische, duurzame voedselvoorziening. Stichting De Groene Sprong en partners zetten zich in voor een gezonder eetpatroon én het versterken van lokale producenten en korte voedselketens. Niet alleen in Zutphen, maar als voorbeeld voor heel Nederland.
Door samen te koken en te eten, leer je hoe je met pure ingrediënten een verrukkelijk vegan driegangendiner op tafel zet. Tegelijkertijd krijg je inzicht in wat biologische landbouw precies inhoudt, welke rol jij als consument kunt spelen in de voedseltransitie, en hoe het Biostad-concept ook buiten Zutphen navolging kan krijgen. De workshop vindt plaats op de sfeervolle locatie Het Dagelijks Bestaan in Zutphen.
Programma:
15.00-16.00 – Ontvangst en introducties
16.00-18.00 – Kookworkshop
18.00-18.30 – Opmaak borden
18.30-19.30 – Diner
19.30 -20.30 - Opruimen
De kosten voor deelname aan de workshop zijn €75,00 per persoon, dit is inclusief de workshop, het diner en 3 alcoholvrije drankjes. Het menu wat we koken is vegan. Je kan hier je tickets kopen.