Biodynamisch; gezonder voor mens en aarde
Antropia organiseert dit jaar in samenwerking met Odin Foodcoop een aantal bio-diners, elk met een eigen thema. Tijdens deze diners creëert Eric van Veluwen samen met de koks een smakelijk menu, terwijl er steeds één of meer sprekers zijn die het thema van de avond verder verkennen.
Voor 22 mei staat Bert van Ruitenbeek, directeur van Stichting Demeter, op het programma. Vragen die aan bod komen deze avond zijn: Wat zijn kenmerken en verschillen van biologische en biodynamische landbouw? Wat betekenen deze verschillen voor onze voeding en de gezondheid van mens en aarde? Welke wetenschappelijke onderzoeken zijn er met betrekking tot de biodynamische landbouw? En hoe wordt er naar dieren gekeken?
Er is natuurlijk ruimte voor vragen over actuele onderwerpen zoals bijvoorbeeld stikstof en voedselzekerheid. Bert van Ruitenbeek zal ons meenemen in zijn kennis en ervaring en ons een duurzaam perspectief bieden op de toekomst van landbouw en voeding.
Voor meer info en tickets klik hier