Website header kinderen moestuin sla tomaat.jpg

#verliefdopbio

website header 3 zoenende vrouwen.jpg

Word nu lid

Website header stel meloen_toe aan een duurzame relatie.jpg

Ontvang gratis Goodiebag

#verliefdopbio

Toe aan een duurzame relatie?


"Mijn liefde voor bio begon op 3-jarige leeftijd, in de biodynamische moestuin van mijn vader. Sindsdien heb ik een relatie met bio"

(Merle Koomans van den Dries, directeur Odin)

Word lid van Coöperatie Odin en ontvang een Goodiebag t.w.v. € 50

Bij Odin zijn we tot over onze oren verliefd op bio!


Met de campagne #verliefdopbio willen we de spectaculaire ledengroei van onze biologische coöperatie verder doorzetten. In de eerste 2 maanden van 2018 is het aantal leden met ruim 600 mede-eigenaren gegroeid, tot over de 6.000. 


Directeur Merle Koomans van den Dries: “Echt heel mooi om te zien dat zoveel mensen graag lid zijn van Coöperatie Odin. We merken dat onze idealen veel mensen aanspreken en dat zij willen investeren in zichzelf, hun familie en de wereld om hen heen. De extra groei van de laatste maanden komt ook doordat lidmaatschap met ledenvoordeel nog aantrekkelijker is geworden. We hadden al verwacht dat mensen hier blij mee zouden zijn, maar zo’n sterke groei zagen we niet aankomen. Overigens begon mijn liefde voor bio op 3-jarige leeftijd in de biodynamische moestuin van mijn vader en de liefde groeit nog iedere dag!”. 


Met de campagne #verliefdopbio wil Odin nog meer klanten inspireren om zich te binden aan Coöperatie Odin. In maart, april en mei krijg je als nieuw lid een gratis Odin Goodiebag met biologische boodschappen ter waarde van ruim € 50,00. Onze leden kunnen de goodiebag voor € 25,00 aanschaffen :)


Ben je ook verliefd op bio en wil je jouw liefde overbrengen? Deel jouw bio-momentje dan via social media met de hashtag #verliefdopbio. 


Bij Odin werken we niet voor aandeelhouders. Wij zijn een coöperatie die bestaat uit een winkelketen, een groothandel, boerderij De Beersche Hoeve en een eigen imkerij. Dus word lid en ontvang een gratis Goodiebag vol met bio-boodschappen cadeau! Lees hier de actievoorwaarden.


Liefs, OdinVoordelen lidmaatschap  

  • Je bent mede-eigenaar van coöperatie Odin
  • Je hebt toegang tot ledenactiviteiten zoals films, informatieavond en bezoek aan de boer
  • Je draagt bij aan een duurzame voedselketen
  • Je kunt met ledenvoordeel boodschappen doen

Maandelijks ledenvoordeel

  • Betaal een vast bedrag per maand en ontvang elke keer 15% tot 20% voordeel op je boodschappen. 
  • Meld je direct online aan of in de winkel. 

Actievoorwaarden

Bekijk de actievoorwaarden van #verliefdopbio

Deel jij je liefde met ons?

We zien graag hoe verliefd jij op bio bent! Tag jouw foto met #verliefdopbio wie weet sta jij binnenkort in onze nieuwsbrief.


Nieuwsbrief voor inspiratie & belangrijke updates:

* indicates required