Voor verschillende biologische supermarkten in de omgeving Amsterdam, omgeving Arnhem en omgeving Utrecht zoeken wij enthousiaste:


bedrijfsleiders


32 - 40 uur per week


Wat verwachten wij?

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor een goed functionerende biologische winkel. Je draagt zorg voor het optimaal inrichten van het verkoopproces om zodoende het beste resultaat te behalen. Je weet je team te motiveren, te stimuleren en te inspireren om de gestelde doelen te bereiken en je zorgt voor een prettige sfeer. Verder zorg je voor netheid en hygiëne en voor een accurate en actuele administratie. Daarnaast geef je zelf het goede voorbeeld door onze leden en klanten te inspireren met jouw kennis en passie voor onze producten.Wat vragen wij?

Je hebt meerdere jaren ervaring als bedrijfsleider in de retail en bent gewend om een team aan te sturen. Je bent enthousiast en je hebt goede commerciële- en leidinggevende kwaliteiten, passie en beleving. Je bent flexibel, steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt affiniteit met en kennis van biologische en biodynamische voeding en je loopt warm voor de idealen van Odin. Je woont in midden- of oost-Nederland en kent het 'groene' netwerk in de omgeving.Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische werkplek in een zich sterk ontwikkelende organisatie met een ideaal. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een betere verkrijgbaarheid van lekkere voeding uit een gezonde landbouw en een eerlijke economie.

Salariëring vindt plaats volgens het functiewaarderingssysteem van Odin. 

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt ca. € 3.026 tot maximaal € 3.358 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, excl. vakantiegeld en secundaire voorwaarden.Interesse?

Sollicitaties graag schriftelijk aan Odin, t.a.v. de afdeling Medewerkerszaken, Postbus 225, 4190 CE, Geldermalsen of per email naar medewerkerszaken@odin.nl.