Voor onze afdeling Source & Supply zoeken wij een 


inkoper/voorraadbeheerder

36 uur per week, voor onze vestiging in het noorden


Wil jij bijdragen aan een eerlijke, gezonde en duurzame wereld? Ben je goed in overzicht houden en met planningen werken? En kun je goed zelfstandig functioneren? Kom dan werken voor Odin, de supermarkt en groothandel met idealen. 


Wat verwachten wij?

Als inkoper/voorraadbeheerder (IVB-er) maak je deel uit van de afdeling Source & Supply. Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van agf, koelversproducten, kruidenierswaren, cosmetica en nonfood. Dit doe je bij verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Ook zorg je voor het voorraadbeheer van producten in het distributiecentrum en het abonnementenproductiebedrijf. Ook stem je het beheer van geplande of vastgelegde voorraden bij leveranciers met hen af (onder andere op basis van een teeltplan).


Wat vragen wij?

Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt talent voor commercie en communicatie. Je hebt bij voorkeur MBO-niveau, aangevuld met NEVI-MIL en/of NEVI-professional. Je hebt affiniteit met en kennis van biologische en biodynamische voeding en loopt warm voor de idealen van Odin. Je hebt kennis van administratieve processen en hebt ervaring met voorraadbeheersystemen zoals Slimstock. Je spreekt goed Nederlands en Engels. Bij voorkeur beheers je nog een tweede buitenlandse taal. Je woont in de regio Friesland/Groningen/Drente.


Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische werkplek in een zich sterk ontwikkelende organisatie met een ideaal. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een betere verkrijgbaarheid van lekkere voeding uit een gezonde landbouw en een eerlijke economie.

Salariëring vindt plaats volgens het functiewaarderingssysteem van Odin. Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt € 2.053 tot € 2.622 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, excl. vakantiegeld.


Informatie & solliciteren

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Rutger Bolten via 0345-577133.


Sollicitaties graag uiterlijk 26 april 2019 via email aan Odin, Afdeling Medewerkerszaken, De Panoven 1, 4191 GV, Geldermalsen of via medewerkerszaken@odin.nl.