Serie-4-foto-1a.png

Eerlijke relaties met alle leveranciers

Serie 1 foto 2.jpg

Natuurlijk gezond en lekker eten

Layer-1.png

De (h)eerlijkste producten

Werken bij Odin?

Medewerkers met een missie

Bij Odin werken mensen die weten dat het kan: een eerlijke, écht andere supermarkt. Daar zetten ze zich iedere dag weer keihard voor in. Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit gemotiveerde team en werken voor een bedrijf met idealen? Door de ontwikkeling en groei van onze organisatie zijn er regelmatig interessante vacatures. Open sollicitatie

Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook. Stuur je brief met uitgebreide CV naar info@odin.nl of naar:


Coöperatie Odin

t.a.v. de afdeling medewerkerszaken

Postbus 225

4190 CV Geldermalsen


Voor een van onze supermarkten in Amsterdam zoeken wij een enthousiaste:


Assistent-Bedrijfsleider Odin Amsterdam Zeeburg

24 - 32 uur per week


Wat verwachten wij? 
Als assistent-bedrijfsleider ben je medeverantwoordelijk voor een goed functionerende supermarkt. Samen met de teamleider zorg je voor een enthousiast en fris team die  je weet te motiveren, stimuleren en inspireren. Door jouw ondernemende en servicegerichte instelling draag je bij aan dat de gestelde doelen behaald worden. Je hebt kennis en passie voor onze producten en weet hiermee onze leden en klanten te inspireren.


Wat vragen wij? 
Je hebt relevante werkervaring in een bij voorkeur detailhandel  of dienstverlenende omgeving en bent gewend om een team aan te sturen. Je hebt commerciële kwaliteiten, enthousiasme, passie en beleving. Je bent flexibel en zorgt voor een productieve en plezierige werksfeer. Je hebt affiniteit met en kennis van biologische en biodynamische voeding en loopt warm voor de idealen van Odin. Je woont binnen het gebied Amsterdam en omgeving.  


Wat bieden wij? 
Wij bieden een dynamische werkplek in een zich sterk ontwikkelende organisatie met een ideaal. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een betere verkrijgbaarheid van voeding uit een gezonde landbouw en een eerlijke economie. 
Salariëring vindt plaats volgens het functiewaarderingssysteem van Estafette Odin B.V., en volgens de CAO voor het levensmiddelenbedrijf. Salarisindicatie: ca. € 2136,- tot maximaal € 2293,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, excl. vakantiegeld en secundaire voorwaarden.


Interesse?
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.odin.nl of neem contact op met Laurien Kortenhorst (vestigingsmanager) via 06-18975263.


Stuur je sollicitatie met motivatie en C.V. voor 18 september 2017 naar: medewerkerszaken@odin.nl