Sluiten

Regenboog smoothie bowl

IJskoude smoothie bowl, lekker verkoelend voor warme dagen. Leuk om de schaaltjes op te maken met zomers fruit en zaden en pitten in regenboogkleuren!

  1. Regenboog smoothie bowl

Ingrediënten

  • 125 g bevroren fruit zoals bessen, frambozen en aardbeien
  • 1 banaan
  • 1 el notenpasta
  • 125 ml (plantaardige) yoghurt

Voor de topping

  • Aardbeien, frambozen, bramen, blauwe bessen, chiazaad, noten, kokosvlokken, cacaonibs, avocado, mango, perzik, ananas… wat er maar voor handen is!

Bereiding

  1. Pureer het bevroren fruit met de banaan, de notenpasta en de yoghurt. 
  2. Schenk in 2 kommen. 
  3. Was het fruit voor de topping en snijd het in stukjes. 
  4. Leg de toppings in de volgorde van de regenboogkleuren op de smoothie.

Genieten maar!

Porties

2 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

10 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen