Sluiten

Regenboog smoothie bowl

IJskoude smoothie bowl voor warme dagen. Leuk om de schaaltjes op te maken met zomers fruit en zaden en pitten in regenboogkleuren!.

  1. Regenboog smoothie bowl

125 g bevroren fruit zoals bessen, frambozen, aardbeien

1 banaan

1 el notenpasta

125 ml (plantaardige) yoghurt

Voor de topping:

Aardbeien, frambozen, bramen, blauwe bessen, chiazaad, noten, kokosvlokken, cacaonibs, avocado, mango, perzik, ananas… wat er maar voor handen is


Pureer het bevroren fruit met de banaan, de notenpasta en de yoghurt. Schenk in 2 kommen. Was het fruit voor de topping en snijd het in stukjes. Leg in regenboogkleuren-volgorde de toppings op de smoothie.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen