Sluiten

Geroosterde blauwe druiven

Geroosterde druiven zijn heerlijk bij een kaasplankje, gebraden kippetje, op een toastje met blauwe kaas of door een salade met noten en halloumi bijvoorbeeld.

  1. Geroosterde blauwe druiven

Ingrediënten

  • 125 g blauwe druiven
  • 1/2 el olijfolie
  • 1/2 el balsamicoazijn
  • versgemalen peper
  • 3 takjes tijm

Benodigdheden

  • Bakplaat

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
  2. Leg een tros druiven op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en balsamicoazijn. Maal er wat peper over. Leg de takjes tijm tussen en op de druiven.
  3. Schuif de bakplaat ongeveer 30 minuten in de oven.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

35 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen