Sluiten

Sinaasappel-tijm wafels

Met een wafelijzer zet je deze heerlijke biologische sinaasappel-tijm wafels in een mum op tafel. Lekker met bosbessen en aardbeien!

  1. biologische sinaasappel tijm wafels

Let op: ingredienten voor 5 porties


Voor de wafels:

200 g havermeel (gemalen havervlokken)

25 ml amandelmelk

2 eieren

2 tl bakpoeder

2 el geraspte sinaasappelschil

50 ml sinaasappelsap

6 takjes tijm (de blaadjes)


Overig:

150 g gemengd voorjaarsfruit

125 ml slagroom

1 el ahornsiroop

een paar muntblaadjes

  1. Meng alle ingrediënten voor de wafels en klop tot een glad beslag. Klop de slagroom op met een lepel ahornsiroop. 
  2. Verhit een ingevet wafelijzer en giet er een soeplepel beslag in.
  3.  Probeer eerst een klein wafeltje, dan weet je hoe lang je de wafels ongeveer moeten bakken. Houd de eerste wafels warm.
  4. Bak de wafels goudgeel en serveer met het fruit en de slagroom. Giet er aan tafel nog een sliertje ahornsiroop over en bestrooi met verse munt.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen